Nosaukums | Akreditācija | Ilgums (dienas) | |
---|---|---|---|
min | max | ||
Pārtikas produktu paraugu ņemšana | |||
B. cereus | 2 | 6 | |
Bifidobacterium spp. skaits | 3 | 5 | |
C. perfringens | 2 | 6 | |
Cronobacter spp. | 5 | 9 | |
Challenge testi (L. monocytogenes augšanas dinamika produkta pētījumi) | |||
Enterobacteriaceae skaits | 1 | 4 | |
Enterobacteriaceae klātbūtne | 2 | 6 | |
Enterokoki | 2 | 5 | |
Escherichia coli skaits | 1 | ||
Koliformu klātbūtne (ZNGB) | 3 | 5 | |
Koliformu skaits | 1 | 3 | |
Konservi. Rūpnieciskās sterilitātes noteikšana | 11 | 15 | |
Listeria monocytogenes (klātbūtne) | 5 | 10 | |
Listeria monocytogenes (skaits) | 2 | 7 | |
Mikroorganismu skaits (MAFAM) | 3 | ||
Mezofilo pienskābo baktēriju skaits | 3 | ||
Proteus | 4 | ||
Raugi un pelējumi | 5 | 10 | |
Salmonellas | 3 | 8 | |
Salmonellas (ekspressmetode 24h) | 1 | ||
Shigella | 5 | 10 | |
Staphylococcus aureus skaits | 2 | 4 | |
Staphylococcus aureus klātbūtne | 2 | 5 | |
Sulfītreducējošās klostrīdijas | 2 | 4 | |
Vibrio parahaemolyticus | 5 | 10 |
Akreditācija
laboratorijas akreditētās sfēras metode;
laboratorijas neakreditētās sfēras metode
Ilgums
„min” – minimālais izpildes laiks kopš testēšanas uzsākšanas;
„max” – maksimālais izpildes laiks kopš testēšanas uzsākšanas, t.sk. laiks papildus testu veikšanai mikroorganismu identifikācijai saskaņā ar analīžu metožu nosacījumiem.