Pārtikas un dzīvnieku barības analīzes

Nosaukums Akreditācija Ilgums (dienas)
min max
Mikroorganismu skaits (MAFAM) LVS EN ISO 4833-1 3
Koliformas (ZNGB) ГОСТ 31747 p.4.1. 3 5
Koliformu skaits LVS ISO 4832 1 2
Escherichia coli skaits LVS ISO 16649-2 1
Enterobacteriaceae skaits LVS ISO 21528-2 1 3
Staphylococcus aureus LVS EN ISO 6888-1 2 4
Sulfītreducējošās klostrīdijas ISO 15213 2
Raugi un pelējumi aw > 0,95 (1. daļa) LVS ISO 21527-1 5
Raugi un pelējumi aw < 0,95 (2. daļa) LVS ISO 21527-2 7 10
Salmonellas LVS EN ISO 6579 3 8
Clostridium perfringens LVS EN ISO 7937 1 6
Listeria monocytogenes (klātbūtne) LVS EN ISO 11290-1 5 10
Listeria monocytogenes (skaits) LVS EN ISO 11290-2 2 7
Konservi. Rūpnieciskās sterilitātes noteikšana ГОСТ Р 30425 11 15
Mezofilās pienskābās baktērijas LVS ISO 15214 3
Probiotiskās baktērijas ISO 7889 3 5
Bacillus cereus LVS EN ISO 7932 2 6
Enterokoki ГОСТ 28566 2 5
Vibrio parahaemolyticus ISO 8914 5 8
Cronobacter sakazakii (Enterobacter sakazakii) LVS ISO/TS 22964 5 9
Proteus ГОСТ P 50396.7 4
Shigella LVS EN ISO 21567 4 8
Akreditācija

laboratorijas akreditētās sfēras metode;
laboratorijas neakreditētās sfēras metode

Ilgums

„min” – minimālais izpildes laiks kopš testēšanas uzsākšanas;
„max” – maksimālais izpildes laiks kopš testēšanas uzsākšanas, t.sk. laiks papildus testu veikšanai mikroorganismu identifikācijai saskaņā ar analīžu metožu nosacījumiem.